10 hacks die het dagelijks leven veel makkelijker maken! Nummer 8 geeft echt zoveel rust.

Er zijn dingen die je dagelijks mee maakt. Je bent klaar om uit huis te gaan en je kunt je armband niet vastmaken of je hebt je helemaal netjes aangekleed en er komt een vlek op je kleding.

Het gebeurt en daar kan je weinig aan veranderen, maar het hoeft niet de rest van de dag te bepalen. Wij hebben hier namelijk 10 hacks om dit soort dagelijkse problemen op te lossen!

1. Inktvlekken
Een lekkende pen die een vlek achter laat op je overhemd? Breng wat haarspray of handreiniger aan op de vlek en wacht 10 minuten tot de vlek oplost. Je hoeft het dan alleen eruit te drukken in een handdoek of keukenpapier.

2. Stijlvolle jeans
Als je korte laarzen wilt dragen onder je spijkerbroek doe dan je spijkerbroek niet in je schoenen. Het ziet er beter uit als je ze omvouwt tot net boven de laars. Kijk maar naar het verschil.

3. Een armband sluiten
Je krijgt je armband niet dicht en er is niemand in de buurt. Geen probleem! Plak één kant vast met een stukje tape zoals je ziet op de foto, nu kan je makkelijk met je andere hand de armband dicht maken.

4. Gekrompen kleding
Als je trui krimpt omdat hij te heet is gewassen dan is dat flink balen, maar niet het einde van de wereld. Week je trui een paar minuten in een bak met koud water en conditioner.

5. Hangers
Dit is een tip om je kleding netter te houden. Wollen truien zijn gevoelige kledingstukken, hang je deze aan de verkeerde hanger dan gaan ze uit vorm en krijg je rare bulten. Kies daarom de juiste hanger voor je wollen kledingstukken of vouw ze op.

Op de volgende pagina vind je nog meer hacks voor je dagelijkse problemen!