10 simpele regels om er prachtig uit te zien zonder make-up.

Natuurlijke schoonheid is altijd een trend geweest en nog besteden vrouwen zoveel tijd en geld aan hun make-up. Maar met een paar schoonheidstips kan je er altijd goed uitzien, met of zonder make-up.

Deze schoonheidstips gelden niet voor maar 1 dag. Dit helpt alleen als ze onderdeel worden van je dagelijkse routine. Het resultaat laat je lekker in je vel zitten en geeft je nog meer zelfvertrouwen. Hieronder vind je de 10 simpele regels om er altijd prachtig uit te zien!

Verzorg je wenkbrauwen
Op een gezicht zonder make-up worden de wenkbrauwen onvermijdelijk het middelpunt van de aandacht. Verf je wenkbrauwen als het nodig is met kleurstof of henna. Kies daarbij een kleur die overeenkomt met je haarkleur. Heb je geen dikke wenkbrauwen breng dan dagelijks een mengsel van ricinusolie en vitamine A aan. Dan heb je na een paar weken sprekende wenkbrauwen.

Accentueer je ogen
Niet alleen je wenkbrauwen trekken de aandacht. Je ogen zijn ongetwijfeld het middelpunt van de aandacht. Om je wimpers meer volume te geven kan je ze krullen met een tang of er transparante gel op aanbrengen. Ook doe je er goed aan om wallen weg te werken. Controleer of je een tekort hebt aan vitamine-B of ijzer, zorg voor voldoende rust/slaap en drink genoeg water. Oogcrèmes met een wittend effect of waar retinol in zit kunnen daarbij ook helpen.

Zorg voor wittere tanden
Een stralende glimlach geeft je uiterlijk bonuspunten! Het maakt je veel aantrekkelijker als je verzorgde en witte tanden hebt. Koop een tandpasta die je tanden wit maakt en poets je tanden als je koffie of wijn hebt gedronken. Hou er rekening mee dat aanslag op je tanden vrij hard kan zijn, dus als je tanden grijs of geel zijn kan je ze het beste professioneel kleuren.

Vergeet je lippen niet te verzorgen
Voeding en hydratatie zijn niet alleen belangrijk voor je gezicht, ook je lippen hebben dit nodig. Drink genoeg water en gebruik lippencrème om ze zacht en verzorgt te houden. Je kan balsem ook vervangen door olijfolie of een andere olie soort. Velletjes kan je verwijderen door je lippen te borstelen met een zachte tandenborstel maak ze dan wel eerst even nat.

Verzorg je haar
Droog haar, een haarkleur die aan het vervagen is of een kapsel dat te lang geleden is gedaan. Dit is allemaal niet gunstig voor je looks. Kies eenvoudige haarstijlen en natuurlijke haarkleuren zodat je kapsel langer meegaat. Let er op dat je gespleten haarpunten op tijd laat knippen. En gebruik haarproducten die geschikt zijn voor jouw haar type.

Op de volgende pagina vind je nog meer tips voor natuurlijke schoonheid!