11 manieren om baby schoonmaakdoekjes te gebruiken waar je misschien nog nooit aan hebt gedacht.

Als je jonge kinderen hebt vind je ze overal en nergens in elke kamer of tas die je hebt. Je kan ook niet echt zonder want je hebt ze altijd wel nodig baby schoonmaakdoekjes.

Je hebt ze altijd bij je totdat de kinderen ouder worden, want dan heb je ze niet meer nodig… zou je denken. Als je kinderen hebt gebruik je ze als ze vieze handjes hebben, om hun snoetje te vegen of als ze op tafel morsen, maar je kan veel en veel meer met deze doekjes.

Dus mocht je er nog een paar over hebben, dan hebben wij hier een paar manieren voor je om ze te gebruiken waar je niet direct aan zou denken.

1: Waskrijt en stift vlekken verwijderen.

Dit slaat misschien nog op kleine kinderen, maar ook als je aan het hobby-en bent kan dit gebeuren. Een vlek op je bureau? Met baby schoonmaakdoekjes bij de hand kan je ze zo wegvegen.

2: Een verstopte of loopneus.

Als je verkouden bent en de hele dag loopt te snotteren, dan merk je hoe gevoelig je huid kan zijn. Als je af en toe een baby schoonmaakdoekje gebruikt om je neus te vegen dan wordt deze niet zo schraal. Zakdoekjes zijn droog en als je deze de hele dag gebruikt op je neus gaat dit schuren en krijg je velletjes. Ook als de babydoekjes zijn uitgedroogd zijn ze zachter dan papieren zakdoekjes

3: Deodorant vlekken verwijderen.

Het is verschrikkelijk als je een mooi donker gekleurd shirt aan wilt trekken en er komt een deodorant vlek op. Zo’n witte vlek krijg je niet weg door zomaar te wrijven met je handen, maar met babydoekjes kan je het zo wegvegen.

4: Wilde haren.

Of het nu een haar is die maar niet goed wilt zitten of je kapsel door de wind een beetje in de war raakt. Met babydoekjes krijg je alle haartjes weer goed in model.

5: Hardhout oppervlakken.

Veel schoonmaakspullen zijn te agressief voor hardhout. Maar babydoekjes zijn gemaakt voor een hele tedere huid. Dit maakt ze uitermate geschikt voor hardhouten oppervlakken.

Op de volgende pagina vind je nog meer manieren om deze super handige doekjes te gebruiken.