14 beauty en lifestyle hacks voor en door vrouwen!

Als je op Instagram kijkt dan zit het vol met de perfecte selfies en foto’s van gerechten. Lekker eten maken daar kan je genoeg boeken en recepten voor vinden. Maar wil jij ook die perfecte selfies maken? Dan hebben wij iets leuks voor je vandaag.

Wij hebben wat praktische tips verzameld van, voor en door vrouwen. Bekijk hier onder 14 beauty en lifestyle hacks voor vrouwen.

1. Golvend haar
Wikkel je haar om een zweetband en laat het een paar uur of nachtje zitten. Als je het los maakt lijkt het net alsof je van de kapper komt.

2. Grotere of kleinere ogen
Met eyeliner kan je jouw ogen accentueren. Gebruik je witte eyeliner dan lijken je ogen groter en bij zwart weer kleiner.

3. Irritante bh beugel
Dit betekent meestal het einde van een BH, een beugel die door de stof heen prikt is heel erg vervelend. Maar dat hoeft niet, als je de beugel terug duwt en er een blarenpleister over doet kan je er nog prima mee rondlopen.

4. Sprekende oog make-up
Als je witte eyeliner aanbrengt voordat je gekleurde eyeliner of oogschaduw opdoet, zullen de kleuren veel meer spreken.

5. Dikkere haarlijn
Wil je een mooie dikke haarlijn? Dat kan! Je hoeft alleen maar oogschaduw aan te brengen op je haarlijn met een (tanden)borstel.

6. Oogschaduw hergebruiken
Heb jij nog oude oogschaduw liggen die je niet meer kan gebruiken omdat ie gebroken is of bijna op? Je kan het poeder mengen met vaseline tot het glad is en gebruiken als lipgloss!

7. Vlecht zonder elastiek
Wil je jouw haar vlechten zonder de onderkant te moeten vastmaken met een elastiek? Bekijk dan de volgende video.

Op de volgende pagina vind je nog meer tips en trucs!