Als je ziet wat ze met deze 1959 Chevrolet Viking bus hebben gedaan, Sta je versteld!

Overnachten in een bus? Je zou niet denken dat het kan in deze 1959 Chevrolet bus, maar het kan dus wel! Deze bus is een hotel op wielen gemaakt door Will Winkelman. Hij werd in gehuurd door de eigenaar om van de bus een logeerkamer, camper en vervoerder met extra zitplaatsen in één te maken.

viking-bus

Winkelman is een architect in Portland en heeft al 29 jaar ervaring. genoeg om deze bus te maken dus. Toen de bus klaar was, kon het tot 12 personen vervoeren, worden gebruikt als een camper of worden omgevormd tot gastenverblijf voor iedereen die op bezoek komt.

viking-bus-1

Om deze bus te transformeren op de weg zei Winkelman: “Het schadeherstelbedrijf tilde de body op en restaureerde het naar zijn oorspronkelijke zelf, sommige onderdelen fabriceerde ze zelf en sommige vonden ze op het web.”

viking-bus-2

Voor het interieur, keek Winkelman naar aangepaste boot-bouwsels voor hulp. Hij veranderde elk stukje van de bus in bruikbare ruimte, en hield in zijn hoofd de verlangen van de eigenaren “een funky, hippy, Marokkaanse vibe.”

Wil je weten hoe dit eruit ziet? Kijk dan snel op de volgende pagina.