Met dit idee sterft geen enkele hond in een hete auto!

Vind jij het ook zo zielig al die honden die sterven in snik hete auto’s? Ikea heeft hier gelukkig wat op gevonden. Door dit idee hoopt men de sterfte van honden in auto’s te voorkomen. Wij hopen dit ook en delen daarom dit bericht met jou!

hond-auto

De Ikea van Keulen vond dat het tijd werd om op te treden tegen dit probleem. Honden kunnen iet zweten zoals wij mensen om af te koelen. Als een hond in een omgeving is die warmer is dan 42 graden kan het bloed dikker worden en niet meer goed doorstromen waardoor de hond sterft. Gelukkig heeft Ikea een oplossing, kijk snel verder om te zien wat ze hebben gedaan.

honden-parkeerplaats

Ikea in Keulen heeft voor honden een honden parkeer plaats gemaakt. Deze plaats is uit gerust met ligbedden die lijken op grasmatten! Er staat een paal waar de hond aan vast gemaakt kan worden en een vers bak met water. Ikea hoopt hiermee hun klanten over te halen deze plekken te gebruiken voor hun honden in plaats van de snikhete auto, en zo de sterfte te stoppen.

Vind je dat Nederland dit ook moet hebben? Laat het ons dan weten en vergeet vooral niet om dit bericht te delen met je kennisen!