Ze besluiten in een busje te gaan wonen. Je zal NOOIT geloven hoe het er van binnen uitziet. WOW!

In augustus 2014 besloot een koppel dat ze geen geld meer wilde uitgeven aan huur en andere kosten. Iedere maand als de rekeningen betaald waren, hadden ze geen cent meer over voor de rest van de maand. Ze voelden aan dat ze niet het uiterste uit het leven haalde samen.

Dus besloten Adem en Nikki een jaar uit te tellen om een oud busje te transformeren in hun droomhuis. Het koppel uit het Verenigd Koninkrijk namen allebei ontslag om een nieuw onconventioneel leven te lijden.

Ze kochten een oud Ford busje voor 4500 Dollar. Daarbovenop besteedde het koppel nog eens 6500 dollar om het busje te transformeren in een geheel functionerend appartement.

Ze deden alles alleen, en dit zonder ook maar enige ervaring. Het was zelfs de eerste keer in Nikki’s leven dat ze een boor in haar handen had. Ze leerden gaandeweg klussen doormiddel van het kijken van instructie video’s via Youtube. Alles, tot aan het design en inrichting aan toe heeft het koppel zelf gedaan.

busje

Het busje heeft alles wat ze nodig hebben. inclusief een werkende keuken, toilet, douche, ramen, een slaapkamer en isolatie.

Adem en Nikki spendeerden het laatste jaar reisend door europa. Na deze ervaring willen ze nooit meer terugkeren naar het ‘normale’ leven.

Bekijk de onderstaande video om een rondleiding te krijgen in hun ‘paleisje’.