Inbrekers willen niet dat je deze beveiligingstips ziet, Maar met deze tips brengen wij het aantal inbraken omlaag.

Wist je dat er in Nederland, ieder minuut een poging tot inbraak wordt gedaan? Ze zijn natuurlijk niet allemaal succesvol. Echter van alle succesvolle inbraakpogingen komt de inbreker in 33% van de gevallen door de voordeur naar binnen.

Door goed voorbereid te zijn kan je wel degelijk een inbraak in je woning voorkomen. Je hoeft niet meteen voor de dure alarminstallaties met een maandabonnement te kiezen. Maar met een combinatie van een aantal eenvoudige betaalbare tips kan je er al voor zorgen dat een inbraakpogingen mislukt. Bij meerder mislukte inbraakpogingen in een wijk zal een inbreker het hazenpad kiezen.

inbraakalarm

Lees ook: Met dit draadloze alarmsysteem kun je op eenvoudige wijze je gehele huis beveiligen.

In de onderstaande video van Youtuber: Household Hacker, zie je een aantal eenvoudig tips die je meteen thuis kan toepassen om zo de inbreker buiten te houden. Je ziet zelf een aantal tips die je kunt toepassen mocht er een inbreker onverhoopt toch binnen komen.

Iedereen zou deze tips moeten zien, ik heb een aantal tips direct uitgevoerd en je voelt je toch wat veiliger in huis of als je van huis bent. Deel deze beveiligingstips met je vrienden om zo elkaar te helpen het aantal inbraken omlaag te brengen.

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!