Deze simpele instelling op Samsung zou je leven kunnen redden. Iedereen MOET dit lezen!

Een smartphone is iets wat zich over de jaren heen heeft ontwikkeld tot een apparaat wat onmisbaar is in het dagelijks leven.

Niet zo gek ook, want er zijn bijna oneindig veel mogelijkheden op de mobiele telefoons van tegenwoordig. Denk hierbij aan appen, foto’s delen met je vrienden, maar bijvoorbeeld ook internetten op welke plek dan ook. Toch zijn er nog ontzettend veel opties waar maar weinig mensen vanaf weten.

smartphone

Nu heb je je vast wel eens afgevraagd: Maar wat nou als er zich een levensbedreigende situatie zich voordoet? Dan vraag ik me wel eens af: heb ik dan wel genoeg tijd om mijn telefoon te ontgrendelen en een nummer te bellen? Het zou natuurlijk al te laat kunnen zijn. Maar wist je dat er op iedere Samsung telefoon een speciale optie is, waarmee je met slechts 1 druk op de knop een S.O.S bericht kan sturen naar familie/vrienden die jij uitkiest?

Dat hebben wij voor jullie uitgezocht. Ik vraag me alleen nog af waarom deze optie niet meer gepromoot wordt. Het is namelijk een manier die wellicht in de toekomst levens kan redden.

Bekijk in de onderstaande video hoe je dit precies moet doen, en vergeet deze ook zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!