Dit is hoe je jouw eigen kluis maakt van alledaagse spullen!

Helaas leven we in een wereld waar wij allemaal slachtoffer kunnen worden van inbraak en diefstal. Zelfs als je een beveiligingssysteem hebt dat honderden euro’s heeft gekost.

Om je dierbare kleine spullen veilig te bewaren kan je ze in een kluis doen. Winkel kluizen zijn heel goed in het beschermen van je spullen, maar je kan beter je spullen verdelen op minder opvallende plekken. Hier onder vind je een aantal hacks om je dierbare spullen te verbergen!

Hier zijn de doe-het-zelf kluizen.

De oude vertrouwde boekenkluis
Een dik boek dat je absoluut niet meer wilt lezen is een prima plek om je spullen te bewaren. Je lijmt de bladzijden aan elkaar vast en snijdt een vak eruit. Zo heb je ruimte om je spullen op te bergen.

Waterfles

Je kan ook een waterflesje gebruiken. Deze en nog meer geheime plekken om je spullen te bewaren kan je bekijken in het filmpje hier onder! Je vind daar ook uitleg van hoe je deze geheime plekken maakt!

Hier onder vind je een filmpje voor het maken van de fles kluis.

Heb jij ook een geheime plek waar jij je spullen bewaart? Deel deze NIET met ons op Facebook! Deel DIT bericht wel met je vrienden en famillie!