Jouw kindje in 3 dagen zindelijk, Kijk hier hoe je dat doet!

Je hoort vaak dat ouders dagen, weken en zelf maanden bezig zijn om hun kinderen zindelijk te maken. Maar er moet toch wel een goede manier zijn om dit sneller doen. Nou Parenting.com heeft voor jou de oplossing gevonden. Auteur Lora Jensen heeft een boek genaamd 3-Day potty training en daar komt de techniek vandaan.

potje

In 3 dagen kan nooit zou je denken. Maar Lora Jensen zegt dat als je de benodigde tijd erin steekt het je kan je lukken. Het is dus nodig dat je deze 3 dagen veel tijd aan de techniek spendeert. Dus dat word 3 dagen thuis blijven. Als je jouw dagelijkse bezigheden hebt gedaan zoals koken en schoonmaken enzovoort dan is het tijd voor quality time met je kind. Klinkt zwaar maar het resultaat is de moeite waard.

Dit zijn de stappen die je moet nemen:
1. Op dag 1 laat je jouw kind afscheid nemen van zijn/haar luier en de luier moet dan zelf worden wegegooid door hem of haar.
2. Wikkel een t-shirt in plaats van een luier je kindje heen en leg uit dat er niets is om plas of poep op te vangen, alles moet in het potje gaan!
3. Laat je kindje Onmiddellijk een reis naar het potje maken na het ontbijt of een drankje!
4. Ga elk kwartier met je kindje wandelen naar het potje en zorg dat je altijd een flesje binnen bereik hebt.
5. Zorg ervoor dat na het diner er niet meer word gegeten of gedronken.
6. Breng je kindje naar het potje vlak voor het slapen. Zet dan een wekker om hem of haar halverwege de nacht op het potje te zetten.

Doe dit 3 dagen lang en blijf rustig als het een keertje mis gaat. Zo heb je na 3 dagen een zindelijk kindje!

Doe dit en laat ons weten of het jou is gelukt. Vergeet niet dit bericht met alle mama’s en papa’s te delen!