Hij had altijd moeite om een leuke foto met zijn huisdier te maken, maar toen bedacht hij DIT

Het is vandaag dierendag; en dat moet gevierd worden! Juist op een dag als dierendag is het ontzettend leuk om met je favoriete huisdier op de foto te gaan, maar wij als dierenliefhebbers weten als geen ander dat het soms moeilijk kan zijn om een leuke foto te maken samen met je huisdier.

Het beestje rent vaak weg uit enthousiasme en heeft natuurlijk eigenlijk geen idee dat er een leuke foto gemaakt gaat worden… Maar toch is daar een vrij simpele oplossing voor. Geloof me, als je het ziet denk je echt: Waarom ben ik hier niet zelf op gekomen?!

dierendag

Zoals iedereen weet zijn huisdieren verzot op bijna alles wat maar eetbaar is. Dit is ook precies het gene waar je gebruik van moet maken als je de perfecte foto met je huisdier wilt maken. Hun zwakte gebruiken in jouw voordeel. Snap je al welke kant ik op wil?

Hieronder in het filmpje staat precies uitgelegd hoe je dat moet doen, en vergeet ook zeker niet deze leuke tip even te delen omdat het Dierendag is! Is het jouw gelukt om een leuke foto te maken? Deel jouw foto’s dan ook even in de reacties!