Deze 7 objecten hebben functie’s die jij nog niet WIST! het zal je VERBAZEN!

Elke dag komen we talloze dingen tegen en hebben geen idee waar ze echt bedoeld voor zijn. Nou, na het lezen van deze lijst vraag je het je niet meer af waarvoor deze 7 objecten zijn. Kijk snel verder om te zien wat wij voor jou hebben!

1. Cilinder op laadkabel van uw laptop
lader


U hebt waarschijnlijk gemerkt dat er een dikke deel is bij de lader van je laptop, toch? Maar weet je waarom het er is? De magnetische kern binnen gelegen zorgt ervoor dat uw draadloze verbinding niet wordt onderbroken door de storende trillingen van eigen laptop of andere elektrische apparaten.

2. De blauwe helft van een gum
gum
De rode helft is uiteraard gebruikt om regelmatig potlood te wissen, maar de ruwere blauwe kant is bedoeld om inkt te wissen. Als u dik papier heeft, zal het de bovenste laag weg wrijven, als u dun papier zal het misschien een gat achterlaten.

3. Extra gaten in je loopschoenen

Niet veel mensen merken de extra gaten in hun loopschoenen op, maar ze hebben een belangrijke functie. Ze zorgen ervoor dat je voet niet glijdt in je schoenen, die de vorming van blaren voorkomt. De bovenstaande video laat zien hoe je goed gebruik maakt van de extra gaten

Benieuwd welke weetjes we nog meer voor je hebben? Klik dan op de volgende pagina!