Ongebruikelijke smartphone tips.

Smartphones zijn de afgelopen jaren onmisbaar geworden in het leven van vrijwel iedereen.

Je kan tegenwoordig ook alles met je mobiel; bellen, de mooiste foto’s maken en eindeloos berichten sturen aan vrienden en familie. En anders is er wel een app voor van alles en nog wat te vinden.

En toch maken de meeste mensen niet optimaal gebruik van hun smartphone. Benieuwd of jij wel optimaal gebruik maakt bekijk dan onze tips.

1. Contact in geval van nood.
Stel je telefoon in zodat je een naam en telefoon nummer als achtergrond scherm hebt. Zo kan de eerlijke vinder contact opnemen met je.

2. Een digitaal boodschappenlijstje
In plaats van je boodschappenlijstje schrijven, kan je een foto maken van wat er in je koelkast vriezer en voorraad kasten staat. Zo kan je makkelijk aanvullen wat er nog ontbreekt.

3. Kabelbescherming
Wikkel de veer van een oude balpen rond het einde van de kabel zodat deze niet snel breekt.

4. Onderweg opladen
De meeste apparaten worden tegenwoordig gemaakt met USB poort. Dus je kan gewoon zonder je oplader op reis als je maar zorgt dat je een USB kabel bij je hebt.

5. Beter bereik
Merk je dat je telefoon slecht verbinding maakt. Doe dan de telefoon in de vliegtuigmodus of offline modus. Als je dan na een paar seconden de telefoon weer uit die modus haalt zal deze verbinding zoeken met de dichtstbijzijnde zendmast.

Op de volgende pagina hebben we nog 6 tips voor je. En nummer 11 is echt geweldig!