Heb je je ooit afgevraagd of acryl en gel nagels schadelijk voor je zijn? Lees hier de waarheid.

Tegenwoordig vindt je in elke stad wel een paar nagelsalons waar je gel en/of acryl nagels kan laten zetten.

Je hoort veel mooie positieve verhalen over goede ervaringen en dat komt dan vooral van de voorstanders die claimen dat acryl of gel nagels mooi zijn en veel makkelijker te onderhouden dan je eigen nagels. Sommige vrouwen zijn juist fel tegen en waarschuwen ervoor omdat het erg slecht zou zijn voor je eigen nagels en dat ze nooit meer hetzelfde worden.

De waarheid ligt ergens in het midden. Als acryl en gel nagels op de juiste manier worden aangebracht en onderhouden en ook weer op de juiste manier worden verwijderd dan hoeft dit helemaal niet slecht te zijn voor je eigen nagels!

Maar hoe weet je nu als leek dat het goed wordt gedaan? De belangrijkste regel; mooi willen zijn betekent niet pijn lijden!!! Een nagelstyliste moet altijd de tijd nemen voor jou als klant, want haastige spoed is zelden goed. In het filmpje zie je precies waar je op moet letten als wanneer je gel of acrylnagels laat zetten.

Maar wat heb jij eigenlijk met acryl en gelnagelsets? Hou je ervan? Haat je ze? Of heb je ze nog nooit geprobeerd? Deel het met ons, laat een berichtje achter.