Dit stelletje maakt leven in een schuur wel heel luxe!

Niet veel mensen komen er op om van een schuur een luxe woning te maken. Maar dit stel heeft bewezen dat een schuur een prima woning kan zijn. Sterker nog, de schuur is nu luxer dan de meeste huizen die je bij ons voorbij hebt zien komen.

Dit stel heeft een 850 vierkante meeter schuur in Amerika omgebouwd tot droomhuis met vijf slaapkamers en twee badkamers. De buren klaagden over de vele toeristen die deze schuur/woning trok dus waren de eigenaren er snel weer klaar mee. Hopelijk hebben de volgende inwoners van deze schuur geen last van de buren. Maar omdat de schuur te koop staat kunnen wij lekker een kijkje nemen in deze luxe woning!

In deze ruime woning kunnen makkelijk 15 gasten verblijven!

De buitenkant van het huis heeft alle originele schuur charmes, maar door de witte verf ziet het er fris en modern uit.

De dakramen en het gebruik van lichte kleuren laten elke kamer luchtig en open voelen.

Welke gast zou niet willen verblijven in een kamer die er zo uitnodigend uitziet? Kijk maar eens naar al het natuurlijke licht wat er binnen valt. Het is prachtig!

Houten paneelmuren en strakke glazen douches zijn de perfecte verhouding tussen rustiek en modern.

In het hele huis vind je verwijzingen naar de oorspronkelijke schuur. Zo zie je in deze slaapkamer subtiel de houten ladder terug.

Deze mooie, open ruimte is een van de twee eetzalen die perfect geschikt zijn om mensen te ontvangen. Dit is ideaal voor familie feestmaaltijden. Zie je het al voor je?

Dit is de perfecte boerenkeuken. Er valt veel natuurlijk licht door de grote ramen en je kan genieten van het prachtig uitzicht buiten.

Vanuit de keuken kom je in de tweede, meer ontspannen eetkamer. Hij is dan misschien iets kleiner dan de andere, maar het is zeker net zo charmant.

Het mooiste van de schuur dat bewaard is gebleven zijn de schuurdeuren. Dit maakt zeker indruk op je gasten!

Op de volgende pagina kan je nog meer zien van deze indrukwekkende schuur/woning.