Hij nam een oud wijnvat meer naar zijn schuur. Wat hij ervan maakt? Geniaal

Een koffie tafel kan je woonkamer helemaal transformeren. Doe het zelfer cmatthews13 heeft zijn doe het zelf spieren weer getraind door het maken van een salontafel. Hij had een paar salontafels gezien die gemaakt waren uit oude wijnvaten. Zodra hij het perfecte vat had gevonden ging hij aan de slag.

wijnvat-0

De koffie tafel kreeg een unieke en charmante uitstraling door de verbeelding van deze man. En paste uiteraard perfect in zijn woonkamer. Ben je benieuwd hoe de tafel eruit ziet en hoe hij is getransformeerd van wijnvat naar salon tafel? Kijk dan snel verder!

wijnvat-1

Mmatthews ging meteen op zoek naar een wijnvat bij een leverancier. Na het vinden van de juiste vat heeft de leverancier het vat door midden gesneden. Daarna haalde hij zelf de stalen banden van het vat en spoot ze met olie-gewreven brons verf. Daarna sloeg hij ze terug op het wijnvat met nieuwe slotbouten.

wijnvat-3

Daarna richtte de bouwer zich op de basis van het vat. Hij gebruikte het halve vat en een liniaal om de afmetingen in kaart te brengen.

wijnvat-4

Dan zaagt hij en monteert de basis van het vat, en voegt een onderste plank voor extra steun. Benieuwd wat de volgende stappen zijn van deze koffie tafel? Klik dan op de volgende pagina.