Zo verwijder je haar van huisdieren van je bank!

Het hebben van honden of andere huisdieren is ontzettend leuk. Je bouwt een band op met ze die je moet ervaren om te kunnen begrijpen. Er komen heel veel leuke dingen kijken bij het hebben van een huisdier.

Honden zijn van alle huisdieren misschien wel het meest betrokken bij hun baasje. Ze worden daarom ook vaker mee genomen dan andere huisdieren.

Dat is heel leuk, alleen kan de achterbank van de auto onder de haren komen te zitten. En het is best lastig om deze haren eruit te krijgen met alleen een stofzuiger. Maar gelukkig kan je haren heel makkelijk van de autostoelen verwijderen, je hebt maar 2 dingen nodig.

– een trekker/ruitenwisser en
– een spuitfles gevuld met water (om te voorkomen dat de stoelen naar natte hond gaan ruiken kan je wasverzachter door het water mengen.)

Spray de autostoelen tot deze licht vochtig zijn. Pak dan de wisser en haal deze over de autostoelen, zo kan je de haren verzamelen. Dan kan je de haren oppakken of als je wilt alsnog met de stofzuiger weghalen.

Voor kleine hardnekkige haren kan je altijd een plakroller gebruiken.

Heb jij nog tips voor het verwijderen van haren? Ken je iemand bij wie de auto ook altijd onder de haren zit? Deel dit met ze op Facebook!