Zo zit je nooit meer zonder mobiel internet wanneer je op reis gaat.

Smartphones zijn een ingenieuze uitvinding. Waar je dan ook bent in de wereld, je bent altijd bereikbaar!

Ook kan je altijd achterhalen waar je bent, bezienswaardigheden in de omgeving opzoeken of erachter te komen wanneer de volgende bus vertrekt. Je kan een taxi bellen of live-navigatie hulp krijgen wanneer je aan het rijden bent. Maar wat gebeurt er als je databundel op is? Met een beetje geluk wordt je internet super traag.
mobiel-wifi-3

Het ergste is nog wanneer je land in een ander land: er zijn weinig dingen zo frustrerend als langzaam (of GEEN!) internet tijdens het reizen. Maar die dagen zijn voorbij! De meeste internationale luchthavens hebben gratis wifi. Je hoeft alleen te weten hoe je moet inloggen. Alles wat je nodig hebt is een apparaat dat toegang heeft tot het internet en de juiste informatie.

Een ongelooflijk behulpzame website heeft al deze gegevens verzameld op één plaats. Een journalist, die zichzelf omschrijft als een “digitale nomade” heeft de site gebouwd. Je kan er gedetailleerde informatie vinden over het soort wifi dat luchthavens te bieden hebben over de hele wereld, de bijbehorende wachtwoorden en de voorwaarden van de dienstverlening. Het is een geweldige pagina en niet alleen voor als je een lange tussenstop hebt!
reizen-internet-2

De gegevens worden continue bijgewerkt door gebruikers en zijn zelfs uitgebreid naar wifi-hofspots overal ter wereld. Eenvoudig, goed ontworpen en erg praktisch. Het is gratis en je kan voor elke smartphone de app downloaden (voor iPhones en Android). Dus vanaf nu geen vervelende obstakels meer om gebruik te maken van internet tijdens het reizen! Nu ben je echt overal bereikbaar!